perjantai 26. maaliskuuta 2010

Uutta lunta lenkkipolulla

Terveiset aamulenkiltä... Kävin juoksemassa 41 min uudessa lumessa kello 06:10 alkaen. Valmistauduin päivän Suomi luentoon, jonka pitää Lenita Airisto. Lenkkipolulle oli satanut ohutta valkoista lunta kolme, neljä senttiä. Uusi lumi on vanhan surma vai miten se meni? Uusi alku. Lenkillä juostessani mietin Suomen ahtaajia. Teollisuudelle on tullut valtavia taloudellisia tappioita lakosta johtuen, joten heiltä eikä myöskään julkisuudelta paljon sympatia pisteitä heru. Ei ole perusteita. Ahtaajat ovat kuitenkin ihmisiä. Tämä tulee muistaa. Ja kaiken lisäksi vielä pääosin suomalaisia. Miltä heistä nyt tuntuu? Jos ryhdymme "kyttäämään" paljonko kukin ansaitsee ja teroitamme sapeleitamme henkiseen taistoon "rikkuri - ei rikkuri" niin ajaudumme mielestäni jakautumisen tielle. Martti Ahrtisaaren ollessa presidentti Adolf Enroth tuumasi linnanjuhlilla: "Älkää jakako tätä maata kahtia, minä olen nähnyt sen. Se ei ole Suomelle hyväksi."

Lähden tutustumaan Lenita Airistoon... Nordea Yrittäjäforum tilaisuuteen 26.03.2010. Tammikuussa kävi puhujavieraana "deeli" Jetro. Nyt vuorossa on Lenita. Odotan tilaisuutta mielenkiinnolla.

Saa nähdä onnistunko saamaan Lenitalta omistuskirjoituksen hänen uuteen kirjaansa lähikuvassa Lenita Airisto, jonka ostin Sakuskan vieressä sijaitsevasta pikku kirjakaupasta. Liikekiinteistön omistaa tietoni mukaan Oulusta kotoisin oleva tv-toimittaja Helena Petäjistö.

Taitaa tulla kohta kiire
, että ehtii. Horioppia! : ) Niin, onnistuinhan minä ja luento oli todella hyvä. Harvoin kokee tällaista! Kiitos Lenita! Olet verbaalisesti lahjakas "Miss Finland". Erikoislahjakkaaksi sinut tekee perustavaa laatuaan oleva kerronta: Suomi on menestystarina! Tämä ei jäänyt esityksestäsi kenellekkään epäselväksi.

Ei kommentteja: