tiistai 11. syyskuuta 2007

Aloita terveysliikunta, HealthEx on oikea osoite

  1. Aloita terveysliikunta, se kannattaa Oulusta löytyy erittäin hyvä uusi keksintö; terveysliikunta Klubi. Löydät Klubin Kirkkokatu 33, 5 krs osoitteesta. Itse löysin uuden HealthEx Clubin suosituksen perusteella. Maanantaina 10.09.2007 minulla oli juhlapäivä. 70 x terveysliikunta kertaa. Ja meno tuntuu tosi hyvältä. Aloitin 08.03.2007. Olen käynyt säännöllisesti alusta alkaen. Toisinaan pari kertaa viikkossa, joskus jopa 6 kertaa viikossa. Esittelen mielelläni Klubia sinulle tai ystävällesi. Toivon yhteydenottoja, jotta saadaan lisää tietoa terveysliikunnasta liikkeelle. Voit sopia tapaamisen Klubille puhelimitse nrosta 08-333 808 tai soittamalla allekirjoittaneelle numeroon 041-770 4930. Voit myös jättää yhteydenotto pyynnön sähköpostitse osoitteeseeni terveysliikunta (at) gmail.com esim vapaamuotoisella kirjeellä. Laita sähköpostiin ajakohta jolloin toivot soittoa tai tapaamista. Tavataan Terveysliikunta Klubilla! Tiedä vaikka kiinnostut ja aloitat terveysliikunnan.
  2. Nuoruuden tuntua ja hyvää oloa kuntoklubilta Terveysliikunta Klubilla käymisessä on monta hyvää asiaa. Ensinnäkin olo paranee heti. Ja kuntoilun myötä myös elämänlaatu. Mitä tarkoitan elämänlaadulla yksilöitynä? Ainakin uni, aineenvaihdunta, verenkierto, hormoonitoiminta paranevat. Tätä kautta kehon kaikkien osien uusiutuminen paranee (tieteen kuvalehdessä oli artikkeli, että ihmisen kaikki solut uusiutuvat 2 vuoden kierrolla). Ajatukset paranevat ja tätä kautta myös ihmissuhteet toisiin ihmisiin. Jos käyt Klubilla esimerkiksi aamulla ennen töihin menoa niin saat takuuvarmasti hyvän startin päivääsi. Aitoa hyvää oloa. Energiat lähtevät liikkeelle ja hyvä olo jatkuu tutkimuksenkin mukaan monta tuntia. Kun liikkuu säännöllisesti (mikä on tällä Klubilla tehty todella helpoksi ja hauskaksi) niin saa hyvää oloa säännöllisesti elämäänsä. Itse olen kokenut olevani nuori uudelleen. Aitoa nuoruuden tuntua. Mitä muuta ihminen voisi haluta kuin terveen kehon ja terveen sielun? Tähän kannattaa panostaa! Katso Maken video 24.09.2007
  3. Oululainen innovaatio toimii Vaikka sain itseni kanssa nopeita tuloksia, olen kärsivällisesti odottanut ja terveysliikkunut yli puoli vuotta Klubilla tietääkseni lopullisia ja pitkäaikaisia tuloksia. Oloni ja terveysteni on parantunut kohisemalla, joten voin vahvistaa asian: -Oululainen uusi innovaatio toimii! Olen onnellinen terveysliikkuja, joka on saanut uuden alun. Haluan muistuttaa, että tähän Blogiin kirjoittamani jutut ovat henkilökohtaisia kokemuksiani. Jokaisen ihmisen keho on ainutlaatuinen kokonaisuus, joten tulokset voivat vaihdella. Muista, että ihmisen keho uusiutuu solutasolle asti noin kahden vuoden aikana. Asia on tieteellisesti todistettu. Kannattaa lukea kokemuksiani, ne ovat todellisesta elämästä. Voit saada innostuksen terveysliikkumiseen. Excelsior!

Ei kommentteja: